0001_imagine_hqc_28329.jpg   IMG_20170522_085022.jpg   IMG_20170522_085029.jpg   0001_imagine_hqc_28229.jpg   0001_imagine_hqc_2854292.jpg   IMG_20170522_085020.jpg   tumblr_oqc5tmHHzg1s0k93eo4_500.jpg   IMG_20170522_085150.jpg   IMG_20170522_084937.jpg   IMG_20170522_070237.jpg   IMG_20170522_084859.jpg   IMG_20170522_084838.jpg
 

 

 

NEWS

2017.02.11. 14:11, 🅽iki

Sziasztok!
A thisaslife.com amerikai weboldal az Asperger-szindrómával foglalkozik, ami nem egy elterjedt betegség, így ismertetem röviden:

A szindróma általános jellemzője az átlagos vagy átlagon felüli intelligencia, a szegényes kommunikáció, gyenge kapcsolatteremtő készség, szemkontaktus kerülése, a szabályokhoz, a megszokott rutinhoz való görcsös ragaszkodás, a feszült idegállapot és/vagy depresszió, az aprólékos beszéd, az ingerek feldolgozásának nehézsége, a megtapadt gondolkodási sémák. Az ezzel élők nem tudják értelmezni a testbeszédet, a gesztusokat, vagy rendszeresen rosszul értelmezik azokat.
Az autisták és az Asperger-szindrómások közös vonása, hogy merev belső szabályrendszerükhöz görcsösen ragaszkodnak, a közösségi lét íratlan szabályaival folyamatosan összeütközésbe kerülnek. Ez számos nehézséget okoz számukra a közösségben, iskolában.
Az autizmussal szemben az Asperger-szindrómások esetében életkoruknak megfelelően fejlődik a kognitív funkció, normálisak a viselkedési minták, nem jellemző a megkésett beszédfejlődés sem.

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/4082/asperger-szindroma

A weboldal összehozza azokat az embereket, akik az Asperger-szindrómában szenvednek, mint maga Dan Reynolds is. Történeteket osztanak meg egymással, inspirálják egymást, hogy igazi életet élhessenek.
Dan egy profi séfet, Helgi Olafsont interjúvolta meg az első This AS Life Live! című epizód keretein belül, akit 19 éves korában diagnosztizáltak a betegséggel.

Az interjút lefordítottam nektek, magát a videót pedig EZEN a linken tekinthetitek meg.

2jqqiu1j4e20rarbv30w.png

- Szóval te egy igazi szakács vagy, nemcsak egy srác, akinek hobbija a főzés.
- Igen, így is mondhatjuk. 17 éve foglalkozom ezzel, tulajdonképpen mindig is ezt csináltam. Nagyon jó séfnek lenni, mert így, hogy Asperger-szindrómás vagyok, tudok figyelni a megfelelő testtartásra, nem pedig egy asztalnál kell ülnöm.
- Mikor érezted először az AS (Asperger-szindróma) tüneteit, hogy valami nincs rendben?
- Akkor észleltem először, amikor egy reggel nem tudtam átfordulni az ágyamban, és 6 hónapba telt, mire diagnosztizáltak, ez idő alatt pedig félre voltam diagnosztizálva Isiász-szindrómával (az ülőideg működési zavara sokszínű tünetegyüttest okozhat, az enyhe érzéskieséstől a teljes bénulásig).
- Tehát amikor elmentél orvoshoz, ami teljesen normális, egyszerűen félrediagnosztizáltak?
- Igen, mert az AS nem olyan elterjedt betegség.
- Voltak olyan ételek, amelyeket el kellett hagynod, mert csak rontottak a szindrómán?
- Szerintem nem kellett semmit, de azért mértékkel fogyasztottam bizonyos ételeket; nagyon fontos, hogy ha valami nem működik rendesen a testedben, változtass rajta. Mindenki más szinten szenved ebben a betegségben, és ez nehézségeket okoz, mert nézz rám, vagy magadra; nem úgy nézünk ki, mint akiknek Asperger-szindrómájuk van.
- Ezt bóknak veszem, köszönöm, ó, igen, nem úgy nézek ki, mint egy AS-ás.
- Így van.
- Szóval egészségesen étkezel, edzel, milyen egyéb tanácsot tudnál adni egy olyan Aspergerben szenvedőnek, mint amilyen én is vagyok?
- Fontos, hogy az emberek hasznos információkat kapjanak, hogy beszélgethess másokkal, megoszthassátok egymással a történeteiteket, valamint hogy segítséget nyújthassál. Mindenképpen el kell menni egy reumatológushoz, mert ők ismerik igazán ezt a betegséget, és jó irányba tudnak terelni, ráadásul megoldásokat találnak arra, hogyan könnyítheted meg az életedet.
- Izgatott vagyok emiatt, a smoothie, amit én és a feleségem szoktunk csinálni, csak zöldségből készül, úgyhogy ez sokkal édesebbnek tűnik, mint amihez hozzá vagyok szokva.
- Nos, a feleséged boldog lesz, mert belerakok egy kis kelkáposztát is.
- Mondd már el, miket raktál az italba!
- Oké, szóval raktam bele epret, áfonyát, ananászt, narancsot, kelkáposztát, magas zsírtartalmú joghurtot, mézet és mandulatejet.
- Ha körül tudnád írni a tapasztalataidat a szindrómával kapcsolatban egyetlen szóval, mi lenne az?
- Talán a felvilágosító.
- Miért?
- Úgy érzem, valami erőt ad e kórnak közepette, ami által jó, illetve rossz döntéseket hozok az életem során.
- Tehát ha az AS egy létező ember lenne, és itt ülne veled szemben, mit mondanál neki?
- Hogy köszönöm, mert lehetőséget adott arra, hogy inspiráló életet éljek, és nem veszem könnyedén, amim van, úgy érzem, fáklyát tartok azok számára, akik nem biztos, hogy képesek lennének rá.
- Ez nagyon jól hangzik, mert rengeteg mondanivalóm lenne az Asperger-szindrómához, te viszont optimistának tűnsz, és ez elképesztő, nagyon sokat tudnék tőled tanulni. Hogy megfelelően álljak hozzá, és megpróbáljam a fájdalmamat sikerré alakítani. Lenyűgöző vagy.
Milyen egy AS által beállított életet élni? Hogyan változtatta meg az életedet, milyen szabályokat kellett felállítanod?

- Először is, egy ilyen élet arról szól, hogy figyelj a testedre, le kell pergetned magadról a csapásokat, és változtatni kell annak érdekében, hogy sikeres életed lehessen. Mindezt figyelmen kívül hagyni nem fog segíteni a betegségen, le fog győzni téged, de ha alázatosan állsz hozzá, és rájössz, hogy ez egy erőteljes állapot, sokkal többet tudsz tenni érte.

 

A videóban megjelenik a smoothie receptje is (2 személyre), lefordítottam nektek azt is, mert a nálunk elterjedt mértékegységek megjelenése nagy segítséget jelenthet.

10 eper
50 g áfonya
100 g szeletelt ananász
1 db narancs leve
200 g kelkáposzta
85 g méz
600 g nagy zsírtartalmú joghurt
0,5 liter nem cukrozott mandulatej
2 db banán

Helgi számára a betegség inkább áldás, mintsem átok, és arra inspirálja őt, hogy támogasson másokat, akik ugyanebben a kórban szenvednek.

wwsv0z9wyq4k4rs0t4uz.png

2017.02.09. 15:59, 🅽iki

Sziasztok!
Tegnap óta sajnos nem sok minden történt az Imagine Dragons körül, azonban előkerült pár kép 2015-ből, amiket a Smoke + Mirrors észak-amerikai turné során készített Alexandra Sermon, Wayne Sermon felesége, két gyönyörű gyermekük édesanyja.

IMG_20170209_152230.jpg IMG_20170209_152258.jpg IMG_20170209_162154.jpg IMG_20170209_152227.jpg

A képekre kattintva megnézhetitek az összes megjelent fotót. 
Mint láthatjátok, nemcsak a házaspár tűnik fel ezeken, hanem
egyes képeken megjelenik a banda többi tagja, Dan Reynolds, Ben McKee és Daniel Platzman is.
Ha esetleg megcsodálnátok Alexandra fényképeit, bekukkanthattok blogjára ITT.

Az ALT 92.9 Boston's Alternative rádió egy tweetben erősítette meg, hogy chatelni fognak az Imagine Dragons frontemberével, Dan Reynolds-dzal, úgyhogy ha ez megjelenik, elhozzuk nektek az interjút.

2017.02.08. 17:30, 🅽iki

Sziasztok!
Ez ma már a második bejegyzés, de sosem lehet elég az Imagine Dragonsból, nem igaz?
Mint azt a címből is láthatjátok, Twitteren történő eseményekről szándékozok beszámolni, szerencsénkre szeretett bandatagjaink meglehetősen aktívak ezen a felületen, így elég gyakran láthattok majd ehhez hasonló bejegyzéseket.

Kezdjük azzal, hogy új daluk, a Believer megjelenésekor a fiúk kicsit felfrissítették profiljaikat, ugyanis vadonatúj artworkjüket felhasználva, fejlécet és ikont is cseréltek.

10ri87xer5vgtihtchu7.png

auzn3e8gymnqm9yo27nk.png k6s03ouk0ay1n1objerg.png

qv88mcc69g02je43e4ho.png

Egyedül Wayne nem frissített, ő alapjáraton sem túl aktív Twitteren, legutoljára ezt tweetelte január 17-én:

Itt valószínűleg elírta az "our"-t, így lett belőle "out", hiszen ennek a tweetnek a jelentése a javítással: "A következő albumunk.....igen.....".

 

Dan Reynolds tegnap este kirakott egy videót, melyben kislánya, Arrow, elénekel az együttes legújabb dalából, a Believerből, egy részletet, és szerintem mindenki egyetért abban, hogy elképesztően aranyos, a verziót pedig akár ki is lehetne adni, elvégre egy akusztikus előadás ebből a dalból igazán csodás lenne, Arrowból pedig egyszer még tehetséges és nagysikerű énekesnő válhat.

Halsey, aki a fiúk jó barátja (kapcsolatukról a jövőben olvashattok majd az oldalon), így reagált a rettentően édes videóra:

 

A tweet nagyjából úgy fordítható, hogy "ez a legdrágább dolog, amit valaha láttam, kérlek, mondd meg Arrownak, hogy szeretem őt, nagyon hiányzik és nagyon különleges". 

 

Egy Spotify hír is említésre méltó, tegnap ugyanis az Imagine Dragons hivatalos Twitter profilja osztotta meg azt, hogy a Believer bekerült a #RockThis lejátszási listába, ráadásul az együttesről készült fotó látható a lista képeként. A playlistet megtekinthetitek itt:

Ma éjszaka egy képet tweeteltek ki a srácok, mely egy hármast ábrázol a Believer borítójának stílusában, és valószínűleg a 3. albumra utal.

"A Believer a kezdetet jelenti" - írták.

3texlvf5010dc9mqxq64.png

Ps. 🆂zandi megírta a koncert élménybeszámolóját, kattintsatok IDE, ha meg szeretnétek nézni.

2017.02.08. 11:23, 🅽iki

Sziasztok!
Mint ismeretes, múlt kedden (január 31.) végre valahára megkaptuk az első ízelítőt az Imagine Dragons harmadik albumához, melyről úgy éreztem, feltétlenül írnom kell, hiszen ez volt az első lépése ennek az új projektnek.
Hónapokon keresztül kaptuk az utalgatásokat, miszerint a banda ismét bevonult a stúdióba, és új zenén dolgozik, és időközben kaptunk is egy új dalt, az
Utazók című film egy betétdalát, a Levitate-et, így talán kicsit megkönnyítették a várakozást, de mivel tudtuk, hogy közeledik a legújabb album megjelenése, izgalmunk nem lankadt.
Január 24-én kezdtek el feltöltögetni különböző time-lapse videókat közösségi oldalaikra, melyekben rajzokat láthattunk, valamint a videók alatt hallható Morse kódot is megfejtette pár szemfüles rajongó, és ennek jelentése
"Objects of the same color", azaz "Ugyanolyan színű tárgyak". Ennek jelentőségéről egyelőre nem tudunk semmit, de aki már egy ideje követi az Imagine Dragons-t, az tudhatja, mennyire kedvelik a rejtélyeket, több esetben nem is rántották le a leplet, de reménykedjünk abban, hogy ezúttal ez máshogy lesz.
A videósorozatnak utolsó elemében láthattuk, amint a világ elé tárják a dal címét, alább meg is tekinthető:

Január 20-án tették ezt közzé, másnap pedig megjelent a várva várt single, ami az első betekintés az új album világába, bár ami engem illet, szerintem hangzásilag abszolút "Imagine Dragons-os", és ha esetleg nem tudnátok, a Night Visions, azaz az első albumuk első kiadott single-je a Radioactive volt, ami szerintem nagyon hasonlít a Believerhöz, hiszen dinamikus, vad, intenzív a basszus, az Imagine Dragons rockosabb oldalát mutatja meg. A dal nagy sikert aratott, a mai napig több, mint 3 millióan tekintették meg hivatalos youtube csatornájukon, Spotify-on pedig már több, mint 4 millióan streamelték.
A dalt itt hallgathatjátok meg:

Vessünk egy pillantást az artwork-re, ami talán kicsit eltér az eddigiektől. Az emberalak továbbra is megtalálható rajta, de színeiben valamint látványában hasonlót nem találunk az eddig kiadott dalok és albumok között. Az igazat megvallva nekem annyira nem tetszik, kíváncsi vagyok, mennyit változtatnak a stíluson az album borítóhoz, hiszen ha emlékeztek a Roots borítójára, szerintem első ránézésre inkább illik a Night Visions stílushoz, mint a Smoke + Mirrorshoz, annak ellenére, hogy a dal az utóbbi album után jelent meg, így szerintem jogosan várhatunk valami teljesen másfajta artworkre, de nyilván nem ennek kell meghatározónak lennie.

A srácok azóta utalgattak arra, hogy hamarosan több is jön, ezért a feltételezés, miszerint még az év első felében megjelenik az új album, kezd biztossá válni, addig is valószínűleg számíthatunk pár idegtépő rejtélyre és izgalmas hírre, mi pedig itt leszünk, és elhozunk nektek mindent, hogy véletlenül se maradjatok le semmiről.

2017.02.07. 18:32, 🅽iki

Megnyitottunk!
Hihetetlen, hogy eljött ez a nap, már nagyon vártuk. Hatalmas élmény volt az oldal életre keltése, főleg mert úgy látom, egész jó dolog sült ki belőle. Persze fontos, hogy nektek, látogatóinknak is valami különlegeset nyújtsunk, a legfontosabbnak mégis azt tartom, hogy szívvel-lélekkel dolgozzunk az oldallal.
Mert igen, egy igazán jó weboldalhoz ez kell, és nagyon vágytam arra, hogy én is egy ilyet működtethessek, ugyanis a környezetemben (igaz, csak virtuális) sok olyan ember van, aki weboldallal rendelkezik, és mindig csodáltam őket. Kiemelném itt most Szandi*-t, aki nagyon jó barátnőm, és egy fantasztikus oldalt működtet, leginkább ő hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy létrehozzak egy ilyet.

Térjünk át magára a témára. Igen-igen, jól látjátok, az Imagine Dragonsszal foglalkozik a website. Hogy miért? Nos, erről találtok majd egy bejegyzést, addig is nyilván szót kell ejtenem a dologról, szóval igen, nagyon-nagyon-nagyon szeretjük a bandát. Három kedvenc előadótudok kiemelni a zeneiparban, és ők köztük vannak. Nemcsak a zenéjüket szeretem, hanem emberileg is rendkívül közel állnak hozzám
Elengedhetetlen annak a bizonyos kulcsfontosságú eseménynek a megemlítése, ami velük kapcsolatban történt: 2016. január 20-án ott voltunk a budapesti koncertjükön, ami eddigi életünk legeslegemlékezetesebb napja, örök emlék. 
Talán sokatmondó az a kis kulisszatitok, hogy a zárásnál 
(The Fallelkezdtem zokognicsupán azért, mert gyönyörű volt és annyira nagyon szeretem őket. Az volt a csúcspont, ekkor átlendültem egy olyan szintre, ahol már sokkal többet jelentenek nekem, mint szimpla előadók.

Gyorsan túllépek a témán, mielőtt hosszú regény születik belőle.
Tehát igen, 
büszke vagyok, hogy eljutottunk idáig, bár már azon gondolkozom, hogyan tehetnénk még jobbá a weboldalt. Annyira jó pillanat volt az, amikor felvetettem Szandinál, hogy nincs-e kedve csinálni velem egy fansite-ot, hiszen azonnal lelkesen vágta rá, hogy de, persze. Kicsit zöldfülü még, de bele fog jönni, addig is muszáj megemlítenem, hogy a galéria tartalma az ő érdememinden mást én csináltam, de olyan ügyes, menni fog ez.

7m7khj8uzq691n14p0pc.png

Mindent megteszünk azért, hogy naprakészek legyünk, így bátran tudom ajánlani magunkat, ha kedvelitek az Imagine Dragonst.
Érdekességnek szánom megemlíteni, hogy vasárnap (február 5-én) volt pontosan 1 éve, hogy véget ért a Smoke + Mirrors turné, ma pedig a legnagyobb boldogsággal vettük meg a VOLT Fesztivál utolsó napjára szóló jegyünket, melyen az Imagine Dragons is fellép majd, így másfél éven belül másodjára láthatjuk őket.

 
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
 
 
 
 
 
projects.jpg
 
 
http://kepkezelo.com/images/rjn3ztkgx7aq18uqnn6f.jpg
Új album
2017.
A rendkívül sikeres debütáló album, a Night Visions (2012), és a második lemez, a Smoke + Mirrors (2015) megjelenését követően a banda Smoke + Mirrors világkörüli turnéjük során elkezdett munkálkodni harmadik albumán, melyről konkrét információ egyelőre nincsen, de a megjelenés az idei év első felében várható. Az albumról már megjelent két single, a Believer, valamint a Thunder, melyek rendkívül sikeresek és népszerűek világszerte.

 

http://kepkezelo.com/images/e81vv42vlpop9i0bfyqf.jpg
Fesztivál turné
2017. nyár
Bár a harmadik albumról és az ezt követő turnéról információ még nincsen, a nyár során a banda nemcsak Amerikában, de számos európai helyszínen is fellép majd fesztiválok vagy koncertek keretében. Július 1-jén az Imagine Dragons Magyarországra is ellátogat, ahol a soproni VOLT Fesztiválon örvendeztetik meg magyar rajongóikat.

 

http://kepkezelo.com/images/z72ir9i0lt10zerlcwqy.jpg
Tyler Robinson Foundation
2013. -
Az Imagine Dragons és a Robinson család 2013-ban állt össze és hozták létre a Tyler Robinson Foundationt, hogy segítsenek a családoknak megbírkózni a rákkal. A Demons klipjét az elhunyt Tylernek ajánlották. A banda azóta is szenvedélyesen támogatja az alapítványt, rendszeresen lépnek fel gálaesteken, valamint számtalanszor találkoznak személyesen a beteg gyerekekkel is.
 

 

 

  

concert.jpg

VOLT FESZTIVÁL

március 22. Jimmy Kimmel Outdoor Mini-Concert (USA)
április 3. Staples Center, LA (USA)
május 20. KROQ Weenie Roast y Fiesta 2017 (USA)
május 21. Billboard Music Awards (USA)
május 27. BBC Radio 1's Big Weekend (ENG)
június 3. Orange Warsaw Festival (POL)
június 4. Pinkpop Festival (NED)
június 18. Much Music Video Awards (CAN)
június 19. TrevorLIVE Gala (USA)
június 23-25. Southside & Hurricane Festival (GER)
június 29. Rock Werchter (BEL)
július 1. VOLT FESZTIVÁL (HUN)
július 4. Lucca Summer Festival (ITA)
július 8. NOS Alive Festival (POR)
július 10. Arena Di Verona (ITA)
július 13. Gurtenfestival (SWI)
július 14. Ilosaarirock 2017 (FIN)
július 16. Ice Hall Palace (RUS)
július 17. Olympic Stadium (RUS)
július 19-22. Colours Of Ostrava (CZE)
július 21. Moon and Stars Festival (SWI)
július 22. Lollapalooza Paris (FRA)
július 28. Good Morning America (USA)
július 28-30. WayHome Music and Arts 2017 (CAN)
augusztus 25. Tyler Robinson Foundation: The 2017 Benefit Gala (USA)

 

 

 


 

 

 

Sziasztok! Írjatok bátran, de ne feledjétek, hogy ketten vagyunk :)
 

 

 

  

 

FAMILY

  

ELITES

 

 

 

 


 

 

Nyitás: 2017. 02. 07.
Szerkesztők: 🅽iki (szárnysegédem: 🆂zandi)
Téma: Imagine Dragons
Köszönet: NikkiWorld & GlamourFactory & LindaDesign & CherryUniverse
Design: #3 Thunder - 🅽iki (a fejléc alapja Efruse munkája)
Galéria téma: Efruse

BEJELENTKEZÉS

 
visitors
Indulás: 2017-01-14
 

 Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!