homeimagine dragonsmediagalleryonline

 

NEWS

2017.02.11. 14:11, 🅽iki

Sziasztok!
A thisaslife.com amerikai weboldal az Asperger-szindrómával foglalkozik, ami nem egy elterjedt betegség, így ismertetem röviden:

A szindróma általános jellemzője az átlagos vagy átlagon felüli intelligencia, a szegényes kommunikáció, gyenge kapcsolatteremtő készség, szemkontaktus kerülése, a szabályokhoz, a megszokott rutinhoz való görcsös ragaszkodás, a feszült idegállapot és/vagy depresszió, az aprólékos beszéd, az ingerek feldolgozásának nehézsége, a megtapadt gondolkodási sémák. Az ezzel élők nem tudják értelmezni a testbeszédet, a gesztusokat, vagy rendszeresen rosszul értelmezik azokat.
Az autisták és az Asperger-szindrómások közös vonása, hogy merev belső szabályrendszerükhöz görcsösen ragaszkodnak, a közösségi lét íratlan szabályaival folyamatosan összeütközésbe kerülnek. Ez számos nehézséget okoz számukra a közösségben, iskolában.
Az autizmussal szemben az Asperger-szindrómások esetében életkoruknak megfelelően fejlődik a kognitív funkció, normálisak a viselkedési minták, nem jellemző a megkésett beszédfejlődés sem.

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/4082/asperger-szindroma

A weboldal összehozza azokat az embereket, akik az Asperger-szindrómában szenvednek, mint maga Dan Reynolds is. Történeteket osztanak meg egymással, inspirálják egymást, hogy igazi életet élhessenek.
Dan egy profi séfet, Helgi Olafsont interjúvolta meg az első This AS Life Live! című epizód keretein belül, akit 19 éves korában diagnosztizáltak a betegséggel.

Az interjút lefordítottam nektek, magát a videót pedig EZEN a linken tekinthetitek meg.

2jqqiu1j4e20rarbv30w.png

- Szóval te egy igazi szakács vagy, nemcsak egy srác, akinek hobbija a főzés.
- Igen, így is mondhatjuk. 17 éve foglalkozom ezzel, tulajdonképpen mindig is ezt csináltam. Nagyon jó séfnek lenni, mert így, hogy Asperger-szindrómás vagyok, tudok figyelni a megfelelő testtartásra, nem pedig egy asztalnál kell ülnöm.
- Mikor érezted először az AS (Asperger-szindróma) tüneteit, hogy valami nincs rendben?
- Akkor észleltem először, amikor egy reggel nem tudtam átfordulni az ágyamban, és 6 hónapba telt, mire diagnosztizáltak, ez idő alatt pedig félre voltam diagnosztizálva Isiász-szindrómával (az ülőideg működési zavara sokszínű tünetegyüttest okozhat, az enyhe érzéskieséstől a teljes bénulásig).
- Tehát amikor elmentél orvoshoz, ami teljesen normális, egyszerűen félrediagnosztizáltak?
- Igen, mert az AS nem olyan elterjedt betegség.
- Voltak olyan ételek, amelyeket el kellett hagynod, mert csak rontottak a szindrómán?
- Szerintem nem kellett semmit, de azért mértékkel fogyasztottam bizonyos ételeket; nagyon fontos, hogy ha valami nem működik rendesen a testedben, változtass rajta. Mindenki más szinten szenved ebben a betegségben, és ez nehézségeket okoz, mert nézz rám, vagy magadra; nem úgy nézünk ki, mint akiknek Asperger-szindrómájuk van.
- Ezt bóknak veszem, köszönöm, ó, igen, nem úgy nézek ki, mint egy AS-ás.
- Így van.
- Szóval egészségesen étkezel, edzel, milyen egyéb tanácsot tudnál adni egy olyan Aspergerben szenvedőnek, mint amilyen én is vagyok?
- Fontos, hogy az emberek hasznos információkat kapjanak, hogy beszélgethess másokkal, megoszthassátok egymással a történeteiteket, valamint hogy segítséget nyújthassál. Mindenképpen el kell menni egy reumatológushoz, mert ők ismerik igazán ezt a betegséget, és jó irányba tudnak terelni, ráadásul megoldásokat találnak arra, hogyan könnyítheted meg az életedet.
- Izgatott vagyok emiatt, a smoothie, amit én és a feleségem szoktunk csinálni, csak zöldségből készül, úgyhogy ez sokkal édesebbnek tűnik, mint amihez hozzá vagyok szokva.
- Nos, a feleséged boldog lesz, mert belerakok egy kis kelkáposztát is.
- Mondd már el, miket raktál az italba!
- Oké, szóval raktam bele epret, áfonyát, ananászt, narancsot, kelkáposztát, magas zsírtartalmú joghurtot, mézet és mandulatejet.
- Ha körül tudnád írni a tapasztalataidat a szindrómával kapcsolatban egyetlen szóval, mi lenne az?
- Talán a felvilágosító.
- Miért?
- Úgy érzem, valami erőt ad e kórnak közepette, ami által jó, illetve rossz döntéseket hozok az életem során.
- Tehát ha az AS egy létező ember lenne, és itt ülne veled szemben, mit mondanál neki?
- Hogy köszönöm, mert lehetőséget adott arra, hogy inspiráló életet éljek, és nem veszem könnyedén, amim van, úgy érzem, fáklyát tartok azok számára, akik nem biztos, hogy képesek lennének rá.
- Ez nagyon jól hangzik, mert rengeteg mondanivalóm lenne az Asperger-szindrómához, te viszont optimistának tűnsz, és ez elképesztő, nagyon sokat tudnék tőled tanulni. Hogy megfelelően álljak hozzá, és megpróbáljam a fájdalmamat sikerré alakítani. Lenyűgöző vagy.
Milyen egy AS által beállított életet élni? Hogyan változtatta meg az életedet, milyen szabályokat kellett felállítanod?

- Először is, egy ilyen élet arról szól, hogy figyelj a testedre, le kell pergetned magadról a csapásokat, és változtatni kell annak érdekében, hogy sikeres életed lehessen. Mindezt figyelmen kívül hagyni nem fog segíteni a betegségen, le fog győzni téged, de ha alázatosan állsz hozzá, és rájössz, hogy ez egy erőteljes állapot, sokkal többet tudsz tenni érte.

 

A videóban megjelenik a smoothie receptje is (2 személyre), lefordítottam nektek azt is, mert a nálunk elterjedt mértékegységek megjelenése nagy segítséget jelenthet.

10 eper
50 g áfonya
100 g szeletelt ananász
1 db narancs leve
200 g kelkáposzta
85 g méz
600 g nagy zsírtartalmú joghurt
0,5 liter nem cukrozott mandulatej
2 db banán

Helgi számára a betegség inkább áldás, mintsem átok, és arra inspirálja őt, hogy támogasson másokat, akik ugyanebben a kórban szenvednek.

wwsv0z9wyq4k4rs0t4uz.png

2017.02.09. 15:59, 🅽iki

Sziasztok!
Tegnap óta sajnos nem sok minden történt az Imagine Dragons körül, azonban előkerült pár kép 2015-ből, amiket a Smoke + Mirrors észak-amerikai turné során készített Alexandra Sermon, Wayne Sermon felesége, két gyönyörű gyermekük édesanyja.

IMG_20170209_152230.jpg IMG_20170209_152258.jpg IMG_20170209_162154.jpg IMG_20170209_152227.jpg

A képekre kattintva megnézhetitek az összes megjelent fotót. 
Mint láthatjátok, nemcsak a házaspár tűnik fel ezeken, hanem
egyes képeken megjelenik a banda többi tagja, Dan Reynolds, Ben McKee és Daniel Platzman is.
Ha esetleg megcsodálnátok Alexandra fényképeit, bekukkanthattok blogjára ITT.

Az ALT 92.9 Boston's Alternative rádió egy tweetben erősítette meg, hogy chatelni fognak az Imagine Dragons frontemberével, Dan Reynolds-dzal, úgyhogy ha ez megjelenik, elhozzuk nektek az interjút.

2017.02.08. 17:30, 🅽iki

Sziasztok!
Ez ma már a második bejegyzés, de sosem lehet elég az Imagine Dragonsból, nem igaz?
Mint azt a címből is láthatjátok, Twitteren történő eseményekről szándékozok beszámolni, szerencsénkre szeretett bandatagjaink meglehetősen aktívak ezen a felületen, így elég gyakran láthattok majd ehhez hasonló bejegyzéseket.

Kezdjük azzal, hogy új daluk, a Believer megjelenésekor a fiúk kicsit felfrissítették profiljaikat, ugyanis vadonatúj artworkjüket felhasználva, fejlécet és ikont is cseréltek.

10ri87xer5vgtihtchu7.png

auzn3e8gymnqm9yo27nk.png k6s03ouk0ay1n1objerg.png

qv88mcc69g02je43e4ho.png

Egyedül Wayne nem frissített, ő alapjáraton sem túl aktív Twitteren, legutoljára ezt tweetelte január 17-én:

Itt valószínűleg elírta az "our"-t, így lett belőle "out", hiszen ennek a tweetnek a jelentése a javítással: "A következő albumunk.....igen.....".

 

Dan Reynolds tegnap este kirakott egy videót, melyben kislánya, Arrow, elénekel az együttes legújabb dalából, a Believerből, egy részletet, és szerintem mindenki egyetért abban, hogy elképesztően aranyos, a verziót pedig akár ki is lehetne adni, elvégre egy akusztikus előadás ebből a dalból igazán csodás lenne, Arrowból pedig egyszer még tehetséges és nagysikerű énekesnő válhat.

Halsey, aki a fiúk jó barátja (kapcsolatukról a jövőben olvashattok majd az oldalon), így reagált a rettentően édes videóra:

 

A tweet nagyjából úgy fordítható, hogy "ez a legdrágább dolog, amit valaha láttam, kérlek, mondd meg Arrownak, hogy szeretem őt, nagyon hiányzik és nagyon különleges". 

 

Egy Spotify hír is említésre méltó, tegnap ugyanis az Imagine Dragons hivatalos Twitter profilja osztotta meg azt, hogy a Believer bekerült a #RockThis lejátszási listába, ráadásul az együttesről készült fotó látható a lista képeként. A playlistet megtekinthetitek itt:

Ma éjszaka egy képet tweeteltek ki a srácok, mely egy hármast ábrázol a Believer borítójának stílusában, és valószínűleg a 3. albumra utal.

"A Believer a kezdetet jelenti" - írták.

3texlvf5010dc9mqxq64.png

Ps. 🆂zandi megírta a koncert élménybeszámolóját, kattintsatok IDE, ha meg szeretnétek nézni.

2017.02.08. 11:23, 🅽iki

Sziasztok!
Mint ismeretes, múlt kedden (január 31.) végre valahára megkaptuk az első ízelítőt az Imagine Dragons harmadik albumához, melyről úgy éreztem, feltétlenül írnom kell, hiszen ez volt az első lépése ennek az új projektnek.
Hónapokon keresztül kaptuk az utalgatásokat, miszerint a banda ismét bevonult a stúdióba, és új zenén dolgozik, és időközben kaptunk is egy új dalt, az
Utazók című film egy betétdalát, a Levitate-et, így talán kicsit megkönnyítették a várakozást, de mivel tudtuk, hogy közeledik a legújabb album megjelenése, izgalmunk nem lankadt.
Január 24-én kezdtek el feltöltögetni különböző time-lapse videókat közösségi oldalaikra, melyekben rajzokat láthattunk, valamint a videók alatt hallható Morse kódot is megfejtette pár szemfüles rajongó, és ennek jelentése
"Objects of the same color", azaz "Ugyanolyan színű tárgyak". Ennek jelentőségéről egyelőre nem tudunk semmit, de aki már egy ideje követi az Imagine Dragons-t, az tudhatja, mennyire kedvelik a rejtélyeket, több esetben nem is rántották le a leplet, de reménykedjünk abban, hogy ezúttal ez máshogy lesz.
A videósorozatnak utolsó elemében láthattuk, amint a világ elé tárják a dal címét, alább meg is tekinthető:

Január 20-án tették ezt közzé, másnap pedig megjelent a várva várt single, ami az első betekintés az új album világába, bár ami engem illet, szerintem hangzásilag abszolút "Imagine Dragons-os", és ha esetleg nem tudnátok, a Night Visions, azaz az első albumuk első kiadott single-je a Radioactive volt, ami szerintem nagyon hasonlít a Believerhöz, hiszen dinamikus, vad, intenzív a basszus, az Imagine Dragons rockosabb oldalát mutatja meg. A dal nagy sikert aratott, a mai napig több, mint 3 millióan tekintették meg hivatalos youtube csatornájukon, Spotify-on pedig már több, mint 4 millióan streamelték.
A dalt itt hallgathatjátok meg:

Vessünk egy pillantást az artwork-re, ami talán kicsit eltér az eddigiektől. Az emberalak továbbra is megtalálható rajta, de színeiben valamint látványában hasonlót nem találunk az eddig kiadott dalok és albumok között. Az igazat megvallva nekem annyira nem tetszik, kíváncsi vagyok, mennyit változtatnak a stíluson az album borítóhoz, hiszen ha emlékeztek a Roots borítójára, szerintem első ránézésre inkább illik a Night Visions stílushoz, mint a Smoke + Mirrorshoz, annak ellenére, hogy a dal az utóbbi album után jelent meg, így szerintem jogosan várhatunk valami teljesen másfajta artworkre, de nyilván nem ennek kell meghatározónak lennie.

A srácok azóta utalgattak arra, hogy hamarosan több is jön, ezért a feltételezés, miszerint még az év első felében megjelenik az új album, kezd biztossá válni, addig is valószínűleg számíthatunk pár idegtépő rejtélyre és izgalmas hírre, mi pedig itt leszünk, és elhozunk nektek mindent, hogy véletlenül se maradjatok le semmiről.

2017.02.07. 18:32, 🅽iki

Megnyitottunk!
Hihetetlen, hogy eljött ez a nap, már nagyon vártuk. Hatalmas élmény volt az oldal életre keltése, főleg mert úgy látom, egész jó dolog sült ki belőle. Persze fontos, hogy nektek, látogatóinknak is valami különlegeset nyújtsunk, a legfontosabbnak mégis azt tartom, hogy szívvel-lélekkel dolgozzunk az oldallal.
Mert igen, egy igazán jó weboldalhoz ez kell, és nagyon vágytam arra, hogy én is egy ilyet működtethessek, ugyanis a környezetemben (igaz, csak virtuális) sok olyan ember van, aki weboldallal rendelkezik, és mindig csodáltam őket. Kiemelném itt most Szandi*-t, aki nagyon jó barátnőm, és egy fantasztikus oldalt működtet, leginkább ő hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy létrehozzak egy ilyet.

Térjünk át magára a témára. Igen-igen, jól látjátok, az Imagine Dragonsszal foglalkozik a website. Hogy miért? Nos, erről találtok majd egy bejegyzést, addig is nyilván szót kell ejtenem a dologról, szóval igen, nagyon-nagyon-nagyon szeretjük a bandát. Három kedvenc előadótudok kiemelni a zeneiparban, és ők köztük vannak. Nemcsak a zenéjüket szeretem, hanem emberileg is rendkívül közel állnak hozzám
Elengedhetetlen annak a bizonyos kulcsfontosságú eseménynek a megemlítése, ami velük kapcsolatban történt: 2016. január 20-án ott voltunk a budapesti koncertjükön, ami eddigi életünk legeslegemlékezetesebb napja, örök emlék. 
Talán sokatmondó az a kis kulisszatitok, hogy a zárásnál 
(The Fallelkezdtem zokognicsupán azért, mert gyönyörű volt és annyira nagyon szeretem őket. Az volt a csúcspont, ekkor átlendültem egy olyan szintre, ahol már sokkal többet jelentenek nekem, mint szimpla előadók.

Gyorsan túllépek a témán, mielőtt hosszú regény születik belőle.
Tehát igen, 
büszke vagyok, hogy eljutottunk idáig, bár már azon gondolkozom, hogyan tehetnénk még jobbá a weboldalt. Annyira jó pillanat volt az, amikor felvetettem Szandinál, hogy nincs-e kedve csinálni velem egy fansite-ot, hiszen azonnal lelkesen vágta rá, hogy de, persze. Kicsit zöldfülü még, de bele fog jönni, addig is muszáj megemlítenem, hogy a galéria tartalma az ő érdememinden mást én csináltam, de olyan ügyes, menni fog ez.

7m7khj8uzq691n14p0pc.png

Mindent megteszünk azért, hogy naprakészek legyünk, így bátran tudom ajánlani magunkat, ha kedvelitek az Imagine Dragonst.
Érdekességnek szánom megemlíteni, hogy vasárnap (február 5-én) volt pontosan 1 éve, hogy véget ért a Smoke + Mirrors turné, ma pedig a legnagyobb boldogsággal vettük meg a VOLT Fesztivál utolsó napjára szóló jegyünket, melyen az Imagine Dragons is fellép majd, így másfél éven belül másodjára láthatjuk őket.

 
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

 
 

 

    

A Las Vegas-i alternatívrock-együttes 2008-ban állt össze, és azóta sikert sikerre halmoz. Számos bandatagváltás következtében született meg a végleges felállás; Dan Reynolds, Daniel Platzman, Ben McKee és Wayne Sermon alkotja 2011 óta az Imagine Dragons-t, az együttest, mely leginkább talán sokszínűséggel jellemezhető. 2012-ben jelent meg debütáló albumuk, a Night Visions, amivel berobbantak a köztudatba, és olyan népszerű dalok hallhatók rajta, mint a Demons, Radioactive vagy az It's Time. A Radioactive-vel 2013-ban megnyerték első Grammy-díjukat „Legjobb rock fellépés” kategóriában. 2015 februárjában adták ki második lemezüket, a Smoke + Mirrorst, mellyel júniusban világkörüli turnéra indultak, 2016. január 20-án pedig Magyarországra is ellátogattak ennek keretében. Számtalan daluk került már fel filmzenei albumra, például a Not Today, a Sucker For Pain vagy a Levitate. 2017 januárja óta már az új album került a középpontba, hiszen azóta megjelent három single is róla, a Believer, a Thunder, valamint a Whatever It Takes. Az Evolve nevezetű harmadik lemez június 23-án jelenik meg. Az Imagine Dragons nyári fesztivál/koncert turnéjuk során júliusban ismét Magyarországra látogatnak, a soproni VOLT fesztiválon lépnek majd fel.

 

 


VOLT

06. 03.

Orange Warsaw Festival (POL)

06. 04.

Pinkpop Festival (NED)

06. 07. London Show (ENG)
06. 15. Belasco Theater (USA)

06. 18.

Much Music Video Awards (CAN)

06. 19.

TrevorLIVE Gala (USA)

06. 23. Hurricane Festival (GER)

06. 24.

Southside (GER)

06. 29.

Rock Werchter (BEL)

07. 01.

VOLT FESZTIVÁL (HUN)

07. 04.

Lucca Summer Festival (ITA)

07. 08.

NOS Alive Festival (POR)

07. 10.

Arena Di Verona (ITA)

07. 13.

Gurtenfestival (SWI)

07. 14.

Ilosaarirock 2017 (FIN)

07. 16.

Ice Hall Palace (RUS)

07. 17.

Olympic Stadium (RUS)

07. 19.

Colours Of Ostrava (CZE)

07. 21.

Moon and Stars Festival (SWI)

07. 22.

Lollapalooza Paris (FRA)

07. 28.

Good Morning America (USA)

07. 29.

WayHome Music and Arts 2017 (CAN)

08. 25.

Tyler Robinson Foundation: The 2017 Benefit Gala (USA)

 

 

Evolve album
2017. június 23.
Egy éves szünet után az Imagine Dragons visszatér: nyáron végre megjelenik az új album, ami a banda elmondása szerint mind vizuális, mind hangzás szempontjából színekkel teli lemez lesz. Ízelítőt már kaphattunk, megjelent ugyanis három single, a Believer, a Thunder és a Whatever It Takes. Az új albumon 11 dal kapott helyett, közreműködés nem lesz hallható rajta, viszont Dan Reynolds példátlan módon szerelmes dalt is belecsempészett újdonságként. A lemezt népszerűsítő turné első része már bejelentésre került.
 
Fesztivál turné
2017. nyár
Hamarosan érkezik az új album és az azt követő turné, addig is a nyár folyamán a banda nemcsak Amerikában, de számos európai helyszínen is fellép majd fesztiválok vagy koncertek keretében. Július 1-jén az Imagine Dragons Magyarországra is ellátogat, ahol a soproni VOLT Fesztiválon örvendeztetik meg magyar rajongóikat.
 
Világkörüli turné
2017. szeptember 26-tól
Május elején jelentette be az Imagine Dragons, hogy jön az Evolve albumot népszerűsítő világkörüli turné, melynek első állomása Phoenix lesz. Egyelőre azonban csak az észak-amerikai helyszínek ismertek, a világ többi része még bejelentésre vár. Reméljük, hazánk ismét helyet fog kapni a turné állomásai között.
 
Tyler Robinson Foundation
2013-tól
Az Imagine Dragons és a Robinson család 2013-ban állt össze és hozták létre a Tyler Robinson Foundationt, hogy segítsenek a családoknak megbírkózni a rákkal. A Demons klipjét az elhunyt Tylernek ajánlották. A banda azóta is szenvedélyesen támogatja az alapítványt, rendszeresen lépnek fel gálaesteken, valamint számtalanszor találkoznak személyesen a beteg gyerekekkel is.
 

 

FAMILY

selena gomezcriminal minds

ELITE PARTNERS

 


 

 

Nyitás : 2017. 02. 07.
Szerkesztő :
 
🅽iki
(társ: 🆂zandi)
Téma : Imagine Dragons
Köszönet :
 
NikkiWorld & GlamourFactory & LindaDesign & CherryUniverse
Kinézet : #4 VOLT fesztivál - 🅽iki
Galéria kinézet : #3 BBMAs 2017 - 🅽iki
Ajánlott felbontás : 1366x768
Email : imaginedragonshun@gmail.com

BEJELENTKEZÉS

Az oldal nem áll kapcsolatban az Imagine Dragons tagjaival, családjaival, ismerőseivel, ez csupán egy rajongói oldal, mely által igyekszünk a lehető legnaprakészebb információkat összegyűjteni a rajongóknak. A weboldal tartalma az oldal tulajdonát képezi!

 

 
visitors
Indulás: 2017-01-14
 

 
Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT