NEWS

2017.03.02. 17:48, 🅽iki

Sziasztok!
Végre értelmet nyert a sok "soon" poszt a Twitteren, ugyanis az éjszaka folyamán az Imagine Dragons hivatalos közösségi oldalain nyilvánosságra hozták, hogy hamarosan érkezik a Believer klipje! 
Sajnos egyelőre konkrétum nincsen, de mivel a bejelentés már megtörtént, elég valószínű, hogy egy, maximum két héten belül kiderül, mikor is jelenik meg a harmadik album első single-jének videóklipje.

A Believer egyébként Youtube-on már több, mint 14 és fél millió megtekintést tudhat magáénak, míg Spotify-on 41 millió streamelés felett jár, emellett pedig számos toplistán megtalálható a single világszerte.

Alexandra Sermon (Wayne felesége) az utóbbi időben további csodás képeket publikált hivatalos weboldalán, melyeket immáron a galériánkban is megtekinthettek a képekre kattintva:

IMG_20170302_175835.jpg  IMG_20170302_175832.jpg  IMG_20170302_175829.jpg  IMG_20170302_175826.jpg

A hét folyamán megjelent a legújabb Vámpírnaplók sneak peek továbbra is az Imagine Dragons Dream-jével:

Zárásként pedig itt egy nagyjából harminc perccel ezelőtt kiírt tweet Daniel Platzmantől, ami tovább nyúzza a rajongók idegeit.

Valami történik hamarosan??

 

2017.03.01. 15:14, 🅽iki

Sziasztok!
Az Imagine Dragons tagjainak egy kedvelt közösségi felülete a Twitter, melyen előszeretettel osztanak meg gondolatokat vagy történéseket a mindennapokról a nagyvilággal, így történt ez az utóbbi időben is, ráadásul utalgatásokat is kaphattunk az új albumra, ezekkel pedig a rajongók idegeire tudnak menni - legalábbis saját tapasztalataim szerint.

Magyarra lefordítva ezt jelenti az érdekes tartalmú tweet:

a tökéletesen középen elhelyezkedő pattanás a homlokom közepén a létezésem átka. miért nem lehet csak egy kicsit kevésbé középen. miért.

A banda profilja átlal kiírt posztokkal csupán az az apró probléma lép fel, hogy nem tudhatjuk mindig, kitől is származik az adott tweet.

Itt persze nem ért véget a posztolgatás, folytassuk is egy nagyjából 24 órával ezelőtti kiírással, ami az amerikai énekesnőhöz, Lana Del Reyhez kapcsolódik:

gyönyörű dalszövegírás. @LanaDelRey fiatal és szerelmes.

A tweet Lana új dalához fűződik, melyet EZEN a linken meghallgathattok.

Dan Reynolds egy rendkívül aranyos képet osztott meg kislányával, Arrowval, melyhez a következőket írta:

a mai dögös partnerem

 

És akkor most következzenek az utalgatós tweetek.

álmodozás

Egy szemfüles rajongó talált egy kapcsolatot a Smoke + Mirrors és a harmadik album között a következő módon:
S+M: I wanna believe (hinni akarok - Smoke And Mirrors című dal dalszövegéből)
3. album: Believer (az új dal)
S+M: I wanna dream (álmodni akarok - Dream című dal dalszövegéből)
3. album: dreaming (friss tweet)
Eszerint tehát felfedezhető, hogy amire vágytak korábban, azt megkapták/megvalósították, így jelent meg a Believer is, és felmerül a kerdés ezt követően, hogy vajon a "dreaming" is egy új dal-e, mindenesetre feltételezhetjük, hogy köze van a legújabb albumhoz. Dan például több interjúban is azt nyilatkozta, hogy a Smoke + Mirrors egy sötét időszak volt számára, a harmadik lemez viszont egy békés és boldog időszakban született meg, így egy sokkal pozitívabb hangzású albumra számíthatunk, melyhez egy ilyesmi téma igazán passzolna.

A rengeteg "hamarosan" poszt...

Mindez borzasztóan idegőrlő a rajongók számára, hiszen már ki vagyunk éhezve az újdonságra, de nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan meg is kapjuk.

2017.02.25. 16:30, 🅽iki

Sziasztok!
Ismét egy extra bejegyzéssel jöttem, ugyanis hírrel nem szolgálhatok, viszont a tarsolyomban még van egy's más, így sosem hagylak titeket poszt nélkül.

Ha valaki kedveli az Imagine Dragonst, hozzátartozik, hogy az ember kicsit utánanéz a bandának, és ha ezt megteszi, biztosan szembekerül előbb-utóbb a Tyler Robinson Foundation-nel. Hogy pontosan mi is ez, azt ezen bejegyzés keretein belül megosztom veletek.

Képtalálat a következőre: „tyler robinson imagine dragons”

Kezdjük a kezdetekkel.

Tyler Robinson története szívszorító. 11 éves korában megfertőződött a lába a Staphylococcus aureus nevű betegséggel, és mivel fertőző volt, heteket töltött az intenzív osztályon. 16 évesen a gerincében találtak egy csomót, melyről később kiderült, hogy rosszindulatú lágyrész-daganat, ami a rák egy ritka fajtája. Az orvosok azt mondták, hogy csontvelőjének 95%-a rákos volt. Negyedik stádium. Hihetetlenül kitartó küzdelmet követően Tyler legyőzte a rákot. Rövid időn belül mégis váratlanul visszatért, és 17 éves korában elvesztette a küzdelmet.

Amint meglett a diagnózis, Tyler bátyja, Jesse azonnal elkezdte keresni a módját, hogyan segíthetne Tylernek megbírkózni a rákos kezelés vizsgálataival. Mint szenvedélyes zeneszeretők, Tyler és Jesse megtalálták a kapcsolatot az Imagine Dragons It's Time című dalával. A dalszöveg a himnuszukká vált, és megnyugvást adott nekik "...So this is where you fell, and I am left to sell, the path to heaven runs through miles of clouded hell." ("...Szóval ez az a pont, ahol elesel, és én itt maradok, hogy eladjanak, a mennybe vezető út mérföldeknyi felhős poklon keresztül halad.") 

Kapcsolódó kép

Dan Reynolds, az Imagine Dragons énekese, hallotta Tyler történetét, és mindenképpen találkozni akart a fiúval az Utah-ban tartott koncertjük után. Ezt követően Tyler baráti kapcsolatot ápolt a banda összes tagjával.

Amikor ez a fiatal, inspiráló srác 2013 márciusában elhunyt, az Imagine Dragons és a Robinson család megalapították a Tyler Robinson alapítványt a fiú tiszteletére, valamint hogy segíthessenek azoknak a családoknak, akik a rákkal harcolnak.

Egy kis magyarázat arra, miért is volt olyan fontos nekik ez a dal, nézzétek meg ezt a rendkívül érzelmes videót, melyet a TRF készített, és amiben megismerhetitek Tyler történetét. Nagyon ajánlom, hogy mielőtt elindítjátok, készüljetek fel egy kicsit lelkileg, mert engem nagyon megsiratott. Nézzétek meg MINDENKÉPPEN.

Érdekesség, hogy az Imagine Dragons a Demons videoklipet Tylernek ajánlotta, a végén látható is egy részlet arról a bizonyos koncertről, melyen először találkoztak a fiúval, és alább megtekinthetitek mindkét videót:

 

A banda azóta is szenvedélyesen támogatja a TRF-t, felléptek már gálaesteken, aktívan részt vesznek a működésében és rengeteg beteg kisgyerekkel találkoztak már. Magatartásuk példamutató, hiszen az alapítványnak köszönhetően nagyon sok család kap segítséget, legyen szó a kezelésről, anyagi vagy mentális segítségről.
A Tyler Robinson Foundationnel közreműködve egy telefonos játékot is készítettek, mely 2016. február 5-én, a Smoke + Mirrors turné utolsó napján jelent meg, és az első hónap bevételének 50%-a az alapítványnak ment.

2017.02.21. 19:30, 🅽iki

Sziasztok!
Hírekben nem bővelkedhetünk, mégis úgy döntöttem, összeszedek nektek néhány fontosabb információt és érdekességet az elmúlt hétről, így találkozhattok Instagram képekkel, Spotify-os statisztikákkal, valamint egy újabb promo videóval.

Kezdjük akkor talán az Instagrammal. hiszen mind a négy bandatag, Dan, Platz. Ben és Wayne is feltöltött képet vagy szerepelnek posztokban.
Ha időrendi sorrendben haladunk, Daniel Platzman nevéhez fűződik a legkorábbi bejegyzés.

 

Happy weekend everybody, remember to always take your selfies in front of wooden walls

Daniel Platzman (@danielplatzman) által megosztott bejegyzés,

A képhez pedig magyarra fordítva ezt írta:
 

 

Boldog hétvégét mindenkinek, ne felejtsétek el, hogy mindig fa fal előtt készítsétek a szelfijeiteket

 

Ben a kutyájáról töltött fel videót:

 

Why did I think it would be a good idea to teach her this? #anythingformyprincess #sammiewantsatreat

Ben McKee (@benamckee) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzésnél pedig ez olvasható:

 

Miért gondoltam azt, hogy jó ötlet lesz megtanítani neki ezt? #bármitazénhercegnőmnek #sammiejutalomfalatotakar

 

Wayne és felesége, 6. házassági évfordulójukat ünnepelték február 19-én, Alexandra pedig ezt a képet töltötte fel Instagram oldalára:

 

Happy 6 years baby doll. I Love you more each year.

Alex Sermon (@alexandrasermon) által megosztott bejegyzés,

Lefordítva pedig ezt olvashatjátok a posztnál:

 

Boldog 6 évet, babám. Napról napra jobban szeretlek.

 

Végül pedig Dan felesége, Aja Volkman töltött fel egy rendkívül aranyos képet az énekesről, amint müzlit eszik:

A fotón egyébként látszik, hogy Dan majdhogynem kopasz lett, kíváncsian várom a legközelebbi nyílvános megjelenését. A bejegyzéshez pedig Aja ezt írta:

 

Oh @danreynolds szeretlek.. Meg vagyok áldva, amiért az élet legegyszerűbb dolgai is örömet tudnak neked okozni. Semmi cifraság. Csak egy tál müzli, egy kis Miles Davis (jazz trombitás) és #warpaintwarpaintofficial póló. Egy csendes estét választanék veled bármi mással szemben a világon. #igazszerelem #nevezdmegamüzlit

3texlvf5010dc9mqxq64.png

Spotify-os statisztikák is napvilágot láttak, legutóbbi információnk szerint a Believert már több, mint 22 millióan játszották, a Global Top 50 listán pedig a 23. helyet foglalja el.

3texlvf5010dc9mqxq64.png

Végül pedig egy új Vámpírnaplók promo is megjelent, ami többet mutat már az első videónál, hiszen szemtől szemben láthatjuk Elenát, és továbbra is a Dream hallható benne:

2017.02.18. 10:58, 🅽iki

Sziasztok!
Egy érdekes bejegyzéssel jöttem, melyet a későbbiekben bármikor visszaolvashattok majd az Imagine Dragons menüpontban az "EXTRÁK" részben.
A téma tehát mint ahogyan azt a címben is láthatjátok, az Imagine Dragons és Halsey kapcsolata. Mielőtt azonban belevágnék, ismertetem röviden, ki is az a Halsey, annyit pedig muszáj megemlítenem, hogy én személy szerint nagyon kedvelem a leányzót és zenéjét, na de nem is húzom tovább az időt, vágjunk bele.

Kapcsolódó kép

Tehát Halsey, eredeti nevén Ashley Nicolette Frangipane, 1994. szeptember 29-én született, tehát jelenleg 22 éves. Művészneve, mint kitalálható, az Ashley betűinek megkeveréséből jött létre. Debütáló szólóalbuma, a Badlands, 2015 augusztusában jelent meg.

New Jerseyben született, anyukája olasz, magyar és ír, apukája pedig afro-amerikai származású. Hegedűlni, brácsázni, csellózni és gitározni is tud. 16-17 éves korában bipoláris zavarral volt diagnosztizálva. Eredetileg képzőművészeti egyetemre szeretett volna járni, de nem engedhette meg magának anyagilag, így inkább kreatív írást tanult a főiskolán.

Karrierje a youtube-on indult, ahova videókat töltött fel saját neve alatt. 2014-ben vette fel Ghost című dalát, melyet SoundCloudon publikált. Debütáló albumát úgy jellemezte, hogy az egy "dühös feminista lemez", de később azt nyilatkozta, hogy félreidézték, a feminista jelző helyett ugyanis szerinte a "női" szót használta. 2016 nyarán a The Chainsmokers-szel működött közre a Closer című dalban, mely az amerikai Billboard Hot 100 listán az első helyet érte el.

Kapcsolódó kép

Most már nagyjából az is tisztában van vele, ki is az a Halsey, aki esetleg korábban még nem hallott róla, szóval akkor áttérhetünk arra, hogy mi is a kapcsolat közte és az Imagine Dragons között?

Kezdjük szerintem a legelejéről, Halsey még 2015 végén osztott meg Instagramon egy részletet a naplójából, amit középiskolás korában írt, és melyben kifejezi, mennyire sokat jelent neki az Imagine Dragons.

Gyorsan le is fordítom nektek, mit írt Halsey:

 

Felügyelet nélkül ülök a kocsiban! Zenét hallgatok. Imagine Dragons megy a rádióban, és sírni tudnék ezeken a szavakon.
"Az út a mennybe mérföldeknyi poklon keresztül halad." (az It's Time dalszövege)
A hangja a legédesebb, amit valaha hallottam. Most olyan, mintha semmi más nem létezne ezen a világon, csak én és ez a dal. Szeretnék jobban lenni, de nem tudom pontosan, mit is jelent ez. Azt viszont tudom, hogy soha többet nem fogom biztosra venni a zenét, és ISTENEM, EBBEN A DALBAN AKAROK ÉLNI.

 

A poszthoz pedig azt írta, hogy elképzelni sem tudta volna, hogy 3 évvel később az Imagine Dragonsszal fog turnézni, és hogy ilyen csodálatos tud lenni az élet.

Az Imagine Dragons észak-amerikai Smoke + Mirrors turnéján 2015 júniusától augusztusig Halsey volt az előzenekar, Dan Reynolds, a banda énekese, pedig mindig pozitívan és szeretetteljesen nyilatkozott az énekesnőről.

Ő egy igazi előadó - ezt abban a pillanatban meg tudod állapítani, amikor találkozol vele. Szenvedélyesen tesz azért, hogy rendkívüli showt hozzon össze. Voltak olyan esték, amikor legszívesebben lejött volna a színpadról, mert csalódott volt és úgy érezte, nem adott bele mindent - és ezek voltak azok az esték, amikor a rajongók imádták őt.

A Rolling Stone magazinnak Dan ezeket mondta Halseyről:

Halsey egy nagyon belevaló lány - egy nagyon nagyon erős nő, és csodálatos előadó. Nagyon tisztelem őt. Rettentően alázatos. Eljött a turnéra, és hihetetlenül hálás volt, egyáltalán nem volt nagy az egója, pedig valójában lehetett volna, mert nagyon gyorsan nőtt a népszerűsége, a miénknél is gyorsabban. Nem szállt el a földről, nagyon éveztem a turnét és szerettem vele lógni. A három éves kislányom legjobb barátnője lett, mindig hozott neki kis ajándékokat és nyuszikat, igazán édes volt.

Halsey egyébként azóta is tartja a kapcsolatot a bandatagokkal, valamint a kis Arrow-val is; számtalanszor lehetünk tanúi egy-egy tweetnek, melyet az Imagine Dragonsnak vagy a leányzónak ír.
Végezetül egy videót hoztam nektek a Smoke + Mirrors turnéról, amikor Halsey felkonferálja a bandát minikoncertje után:

 
visitors
Indulás: 2017-01-14
 


Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3